Erwin Simsensohn despre Drepturi de autor si alte legi importante pentru orice actor, colaborator si manager – Festivalul DebutanT Sfântu Gheorghe

A încetat managementul lui Lucian Vărşăndan la Teatrul German de Stat Timişoara
noiembrie 1, 2017
Vlad Massaci: „Cele mai importante lucruri nu le-am învățat de la facultate, ci de la un regizor bătrân, care se numește Radu Penciulescu”
noiembrie 2, 2017

Festivalul Debutant din 2017 – organizat de Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe – este dedicat regizorilor debutanti. In fiecare zi pot fi vazute cate 2 spectacole, lansari de carte si filme romanesti. Publicul care doreste sa afle cate ceva despre „secretele meseriei” –  este invitat sa participe la atelierele de la ora 11, unde sunt invitati regizori consacrati, activi si buni comunicatori, precum: Lucian Sabados, Bogdan Costea, Erwin Simsensohn, Vlad Massaci, Ioana Păun.

Azi l-am ascultat si filmat pe Erwin Simsensohn, care a abordat tema Drepturilor de autor si a drepturilor conexe – un domeniu extrem de important pentru orice actor angajat sau actor colaborator, dar si pentru regizori, scenografi sau autori de texte.

Va invit sa ascultati acest video la casti, pentru o excelenta relationare cu Erwin si utilele sale informatii.

Multumesc.