Începe un festival unic și necesar pentru studenții la ARTE: Teatru / Regie / Coregrafie / Scenografie / Dramaturgie / Teatrologie / You name it

Unscene Shooting Stars
mai 3, 2024
Unscene Shooting Stars by Simion Buia
mai 14, 2024
Unscene Shooting Stars
mai 3, 2024
Unscene Shooting Stars by Simion Buia
mai 14, 2024
Show all

UNSCENE.ro

Unscene este Festivalul Universităților de Arte organizat de Teatrul Municipal Csíki Játékszín din Miercurea Ciuc. Oferă actorilor, regizorilor, scenografilor, coregrafilor ocazia de a se întâlni cu publicul pentru prima dată.

A Csíki Játékszín főszervezésében létrejött Művészeti Egyetemek Fesztiválja  a bemutatkozás lehetőségét teremti meg pályakezdő színészek, művészek számára. 


Anul trecut am fost invitat la Unscene să fotografiez câteva spectacole & artiști-studenți si/sau masteranzi la clasele de artă din facultățile de profil din România. Nu sunt doar actori, ci mai degrabă o comunitate care se definește prin talent și inteligență, aflată în căutarea sinelui, a drumului în artă, a întrebărilor cu sens existențial, valoric.

Tineri cum doar o dată în viață pot fi descoperiți, aici și acum, la Unscene: aproape cruzi și nu prea, aproape dezinvolți dar încă reținuți, aproape formați, artiști universali, și totuși... copii.

Anual, de patru încoace, are loc Unscene în minunatul Miercurea Ciuc / Transilvania / România.

Da, știu, încă un festival, veți spune. Dar acesta e extrem de important pentru studenții (de) la Arte, implicit artele spectacolului.

Știți de ce?

Pentru că e U N I C.

E trambulina lor în meserie.

UNSCENE se numește, UNSCENE se vorbește. În română, maghiară, germană, în pantomimiană. În limba universală a spiritului. 

Unde: Teatrul Municipal Csíki Játékszín din Miercurea Ciuc

Când: 9-15 Mai 2024

De ce: Festivalul Universităților de Arte organizat de Teatrul Municipal Csíki Játékszín din Miercurea Ciuc. Oferă actorilor, regizorilor, scenografilor, coregrafilor ocazia de a se întâlni cu publicul pentru prima dată. // A Csíki Játékszín főszervezésében létrejött Művészeti Egyetemek Fesztiválja  a bemutatkozás lehetőségét teremti meg pályakezdő színészek, művészek számára.

Organizatori: Csíki Játékszín / Kortina Egyesület

Programul & meniul emoțional / / www.unscene.ro 

 

All the world's a stage, and all the men and women merely players: they have their exits and their entrances; and one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.

Shakespeare

RomanianActors.com este o colaborare între oamenii care înțeleg impactul culturii vizuale în dezvoltarea unei societăți echilibrate estetic & intelectual.

 

RomanianActors.com

Comunicate de presă / Parteneriate / Etc

+4 0763654920

contact@romanianactors.com

 

Simion Buia
Simion Buia
Jurnalist cultural, fotograf, călător al acestei abracadabrante lumi, cu L mare. Dar cel mai important: tatăl Marthei & co-stăpânul lui Foltos, the human dog, adoptat în Sfântu Gheorghe la început de pandemie.

Comments are closed.

Începe un festival unic și necesar pentru studenții la ARTE: Teatru / Regie / Coregrafie / Scenografie / Dramaturgie / Teatrologie / You name it
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more