Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe a anunțat lansarea a trei tipuri de abonamente

TIFF lansează TIFF Unlimited
iunie 6, 2019
Denis Côté – regizor / Tiff 2019
iunie 6, 2019
Show all

„În stagiunea 2019 – 2020 v-am pregătit trei tipuri de abonament!
Abonamentul CLASIC  cuprinde 10 spectacole (la alegere din repertoriul curent) – 100 lei
Abonamentul ECONOMIC – 10 spectacole (la alegere din repertoriul curent) – 65 lei (elevi, studenți și pensionari), iar abonamentul PRICHINDEL – 4 spectacole invitate (teatre de copii si de animație din țară) – 30 lei”- a anunțat conducerea Teatrului „Andrei Mureșanu”.

Potrivit aceleiași surse, abonamentele pot fi achiziționate în continuare de două persoane, numărul spectacolelor vizionate în acest caz înjumătățindu-se. Astfel, în cazul abonamentelor „Clasic”  și „Economic” vor putea fi vizionate în doi cinci spectacole, iar în cazul abonamentului „Prichindel”, două.

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe este o instituţie de spectacol de repertoriu, care realizează şi prezintă producţii artistice conform legii. Instituția funcţionează în subordinea Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe şi este finanţată din venituri proprii şi din subvenţii acordate de la bugetul local şi din alte surse potrivit prevederilor legale. TAM este o instituţie publică de cultură, constituită în anul 1987, la început ca secție a Teatrului„ Tamási Áron” și din anul 1991 ca Teatrul „Andrei Mureșanu”.

În anul 2018, TAM a prezentat cinci premiere, 8 reluări și o coproducție internațională. Pe parcursul anului, echipa a efectuat un turneu național cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN), un turneu național cofinanțat de Departamentul pentru Relaţii Interetnice (DRI) și un turneu internațional. Tot în 2018, patru proiecte  ale TAM au câștigat finanțări.

Pe parcursul anului trecut, TAM a prezentat numeroase spectacole atât la sediul său, cât și în deplasare și la festivaluri și alte evenimente speciale,la care au participat, în total 12.800 spectatori, se arată într-un raport de activitate al managerului instituției.

Comments are closed.

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe a anunțat lansarea a trei tipuri de abonamente
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more