Termenul limită pentru înscrierea la Workshop-ul Managing Talents a fost prelungit

Cristian Mungiu la deschiderea Les Films de Cannes à Bucarest
octombrie 4, 2017
THE SQUARE
octombrie 8, 2017
Show all

Organizatorii workshop-ului Managing Talents vin în întâmpinarea actorilor care doresc să participe la evenimentul din 21 octombrie cu o serie de modalități care vor înlesni procedura de înscriere, astfel:

  • extinderea termenului limită pentru depunerea aplicației cu 4 zile, astfel că ultima zi în care puteți completa formularul de înregistrare devine 12 octombrie, ora 23:59
  • colaborarea cu mai multe agenții de casting care vor oferi asistență în realizarea materialelor necesare pentru aplicație.

Actorii sau absolvenții școlilor de actorie din 2017 care au nevoie de ajutor pentru realizarea înregistrărilor video (self-tape) sau pentru trimiterea fișei de casting sunt invitați să se adreseze directorilor romani de casting, parteneri ai evenimentului. Aceștia le vor acorda asistența necesară și, în plus, îi vor înscrie pe solicitanți în baza lor de date.

Contacte directori de casting și agenții de casting:

  1. Catalin Dordea – 0723.885.020; catalindordea@gmail.com
  2. Floriela Grapini – 0724.395.569, grapinifloriela@yahoo.com
  3. Domnica Circiumaru  – 0740.211.244, domnicacirciumaru@gmail.com
  4. CDF Casting / Viorica Capdefier – office@cdfcasting.ro
  5. On Vogue/ Dan Ursu –  castingdirector@onvogue.ro

În plus, pentru a ușura înscrierea la workshop celor care nu pot efectua plata online, începând de sâmbătă 7 octombrie, se vor putea cumpăra bilete de acces de la Cinema PRO. Pentru a valida înregistrarea în formular, tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul biletului în câmpul aferent opțiunii de plată cash.

Evenimentul Managing Talents își propune să faciliteze întâlnirea actorilor români cu agenți de casting renumiți în întreaga lume, precum și cu actori străini și români cu o carieră internațională remarcabilă.  Printre invitații de anul acesta sunt cei mai activi directori de casting din Europa: Frank Moiselle (Irlanda), Vicki Thomson (Marea Britanie), Nathalie Cheron (Franța), Elizaveta Shmakova (Rusia) , Victor Jenkins (Marea Britanie), alături de Richard Cook(Irlanda), renumit Agent de Reprezentare.

Dacă aveți întrebări suplimentare sunteți invitați să ne contactați pe adresa de mail welcome@filmedefestival.ro.

Comments are closed.

Termenul limită pentru înscrierea la Workshop-ul Managing Talents a fost prelungit
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more