Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe // Stagiunea 2022-2023

Choose your weapon // Vika Medvedeva \\ M-Studio
iulie 3, 2022
Peter Brook, influential theatre visionary, dies aged 97
iulie 4, 2022
Choose your weapon // Vika Medvedeva \\ M-Studio
iulie 3, 2022
Peter Brook, influential theatre visionary, dies aged 97
iulie 4, 2022
Show all

Teatrul „Andrei Mureșanu” a stabilit spectacolele care vor fi incluse în stagiunea 2022 – 2023. Astfel, începând din septembrie, spectatorii interesați vor putea urmări 11 spectacole din repertoriul curent și cinci premiere.

Stagiunea următoare se va deschide joi, 1 septembrie, și va începe cu cel mai nou spectacol montat la TAM, respectiv „Blasted”, în regia lui Bobi Pricop, care se va juca și în data de 2 septembrie. Întrucât conceptul spectacolului presupune ca în sală să nu poată intra mai mult de 40 de persoane, este important ca cei care doresc să vadă „Blasted” să se grăbească să își cumpere bilet. Următorul spectacol al lunii septembrie este „Lacrimile amare ale Petrei von Kant”, regia Radu Nica, programat pentru marți, 6 septembrie și urmat de „Richard III”, regia Eugen Gyemant, care se va juca luni, 12 septembrie. Programul lunii septembrie va continua cu „Dispariții”, regia Cristian Ban, în data de 15 septembrie, și cu „Jurnalul unei menajere”, un one woman show realizat de actrița Mădălina Mușat, care va putea fi urmărit luni, 19 septembrie. Pe lângă spectacolele lunii septembrie, în stagiunea 2022-2023, din repertoriul curent al teatrului „Andrei Mureșanu” vor fi incluse și spectacolele „Doi morți vii”, regia Alexandru Dabija, „Scene dintr-o căsnicie”, regia Ioan Cărmăzan, „#acedesiguranță”, regia Bobi Pricop, „Consimțământ”, regia Radu Afrim, „Romacen. Vremea Vrăjitoarei”, regia Tina Turnheim și „Torța”, un one man show realizat de actorul TAM, Iulian Trăistaru. Teatrul „Andrei Mureșanu” este partener al festivalului de film „EvaFilmMakersFest”, care se va desfășura în perioada 23 – 30 septembrie și, în cadrul căruia, cei interesați vor putea urmări spectacolul „Romacen. Vremea Vrăjitoarei”, în ziua de 29 septembrie. De asemenea, în perioada 17-23 octombrie, va avea loc etapa de spectacole în competiție a Festivalului-Concurs DbutanT, ediția a VII-a, în cadrul căruia vor putea fi vizionate cinci spectacole ale scenografilor înscriși în concurs și desemnați de juriul festivalului ca finaliști. În această perioadă, va fi amenajată și o expoziție cu instalațiile pe care concurenții de anul acesta le vor realiza în etapa de la Constanța a festivalului. Cele cinci premiere care vor fi incluse în stagiunea următoare vor avea regia semnată de Andreea Vulpe, Andrea Gavriliu, Eugen Jebeleanu, Raul Codlea (coproducție Reactor) și Dragoș Mușoiu.

Simion Buia
Simion Buia
Jurnalist cultural, fotograf, călător al acestei abracadabrante lumi, cu L mare. Dar cel mai important: tatăl Marthei & co-stăpânul lui Foltos, the human dog, adoptat în Sfântu Gheorghe la început de pandemie.

Comments are closed.

Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe // Stagiunea 2022-2023
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more