TIFF 2024

Festivalul Internațional Shakespeare / Craiova 2024
martie 30, 2024
SEPSI SHOWCASE / PRIVITOR
martie 31, 2024
Festivalul Internațional Shakespeare / Craiova 2024
martie 30, 2024
SEPSI SHOWCASE / PRIVITOR
martie 31, 2024
Show all

14-24 iunie / Cluj

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial. TIFF va avea loc între 14 – 24 iunie, incluzând astfel și a doua zi de Rusalii (24 iunie), declarată sărbătoare legală. Această nouă zi de TIFF va fi dedicată retrospectivei celor mai populare filme din festival, filmelor premiate, dar și unor evenimente surpriză.

Cel mai mare festival de film din țară pregătește, ca în fiecare an, sute de proiecții, cine-concerte, evenimente speciale și întâlniri cu staruri. Peste 150.000 de cinefili sunt așteptați anul acesta la Cluj-Napoca pentru festival, în sălile de cinema, dar și în spațiile outdoor și alternative. Numărul participanților a crescut constant în ultimii ai, TIFF atrăgând un număr tot mai mare de turiști români și străini în Transilvania. Conform unui studiu realizat de studenții Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, peste 70% dintre participanții non-rezidenți vizitează Clujul pentru TIFF.


00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


  Simion Buia
  Simion Buia
  Jurnalist cultural, fotograf, călător al acestei abracadabrante lumi, cu L mare. Dar cel mai important: tatăl Marthei & co-stăpânul lui Foltos, the human dog, adoptat în Sfântu Gheorghe la început de pandemie.

  Comments are closed.

  TIFF 2024
  This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
  Read more