„Uși deschise” la UNATC

Theater Networking Talents
martie 24, 2023
ASC Welcomes Mălaimare as New Member
martie 31, 2023
Theater Networking Talents
martie 24, 2023
ASC Welcomes Mălaimare as New Member
martie 31, 2023
Show all

În perioada 6-8 aprilie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti organizează cea de-a XXIV-a ediţie a Uşilor Deschise, în cele două sedii ale sale, din Str. Matei Voievod nr. 75-77 şi Str. Tudor Arghezi nr. 3b.

imp de trei zile pline, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” își deschide larg porțile și invită în spațiile sale proaspăt modernizate pe toți cei interesați să experimenteze pe viu viața de student și de membru deplin al acestei comunități artistice și universitare.

Cei care își doresc o carieră artistică în domeniul teatral, cinematografic sau media vor putea participa la Ateliere, Cursuri, Examene, Spectacole de teatru, Expoziții, Proiecții de filme, Tururi ghidate.

UNATC deschide porțile educației artistice către Teatru, Film, Cercetare, Actorie, Regie de Film și Teatru, Pedagogie, Păpuși și Marionete, Coregrafie, Scenografie, Teatrologie, Imagine de Film, Fotografie, Multimedia, Sunet, Montaj de Film, Scenaristică, Film documentar, Comunicare audiovizuală, Animație, Game Design, experiențe și tehnologii VR.

Ultima zi a Ușilor Deschise UNATC se va încheia cu un concert special, susținut de formația românească Orkid. Orkid oferă o experiență inedită, de muzică și cinema, punând accentul pe vizualuri animate, ilustrație și design. Artistul urban (ilustrator, grafician, creator de bandă desenată, graffer) Pisica Pătrată, aka Alexandru Ciubotariu, li se va alătura cu live drawing și în seara de 8 aprilie.

Programul complet al evenimentului va fi public pe www.unatc.ro și pe rețelele de socializare ale UNATC. Participarea este gratuită.

Simion Buia
Simion Buia
Jurnalist cultural, fotograf, călător al acestei abracadabrante lumi, cu L mare. Dar cel mai important: tatăl Marthei & co-stăpânul lui Foltos, the human dog, adoptat în Sfântu Gheorghe la început de pandemie.

Comments are closed.

„Uși deschise” la UNATC
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more